Privacy statement en cookiebeleid

Deze website wordt geëxploiteerd door van het StrafrechtadvocatenNetwerk. Het StrafrechtadvocatenNetwerk is een tussenschakel om u in contact te brengen met de advocaat die u kan bijstaan. Wij verwerken persoonsgegevens op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de volgende voorwaarden.

Contactgegevens:
StrafrechtadvocatenNetwerk.nl
T: 085-4865262
E: info@strafrechtadvocatennetwerk.nl

Welke gegevens verwerken wij?

Voor het aanmelden van een nieuwe zaak, vult u het formulier ‘zaak aanmelden’ in. Ook bij een contactaanvraag, wordt u gevraagd het contactformulier op de website in te vullen. U wordt gevraagd om hierbij uw persoonsgegevens aan ons door te geven.

De persoonsgegevens die wij vastleggen zijn:

  • naam
  • voornamen
  • adres
  • Geboortedatum
  • BSN
  • postcode
  • woonplaats,
  • telefoonnummer
  • e-mailadres

Doel: doorsturen aanmeldingen naar advocaten

Het aanmeldingsformulier met uw persoonsgegevens wordt omgezet in een e-mail die wij doorsturen naar een van de advocaten, die deel uitmaakt van ons netwerk. De advocaat kan met deze persoonsgegevens contact met u opnemen en uw zaak daarna in behandeling nemen, als u daar toestemming voor geeft.
De overige persoonsgegevens, zoals BSN en geboortedatum, zijn nodig voor de advocaat om bijvoorbeeld een toevoeging aan te vragen voor gesubsidieerde rechtsbijstand en/of het dossier op te vragen via het OM.

Alle advocaten binnen ons netwerk zijn verplicht tot geheimhouding en zullen strikt vertrouwelijk omgaan met de door u ingevulde gegevens. De gegevens worden voor geen ander doel gebruikt dan het leggen van contact tussen u en de advocaat.

Daarnaast wordt een enkele keer gegevens aangaande uw inkomen gevraagd, met het oog om te beoordelen of u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt. In dat kader wordt ook soms gevraagd om de persoonsgegevens van uw partner te verstrekken, nu deze nodig zijn voor het indienen van een aanvraag voor en toevoeging bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Uw persoonsgegevens worden enkel door ons verwerkt om uw aanmelding door te kunnen sturen naar de advocaat. Wij zullen de persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Nadat wij u in contact hebben gebracht met de advocaat, zullen wij uw gegevens verwijderen.

Verstrekken gegevens derden

StrafrechtadvocatenNetwerk verkoopt, verhuurt, of leaset in GEEN enkel geval zijn klantlijsten en gegevens niet aan derden. Uw gegevens worden enkel verstrekt aan advocatenkantoren die verbonden zijn aan ons netwerk.

Recht op inzage, correctie en verwijdering

Aangezien het StrafrechtadvocatenNetwerk geen gegevens bewaart, heeft u geen recht op inzage, correctie of verwijdering.

Google Analytics en websitestatistieken

Via de website wordt een cookie geplaatst van Google, als deel van de Google Analytics-dienst. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd en uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.StrafrechtadvocatenNetwerk maakt gebruik van Google Analytics en andere websitestatistieken om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en wat het effect is van AdWords-advertenties en mogelijke andersoortige online marketingkanalen. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd, uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie (http://www.google.nl/intl/nl/policies/privacy/), alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics (https://www.google.nl/intl/nl/analytics/privacyoverview.html). Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan StrafrechtadvocatenNetwerk te kunnen verstrekken en om zijn adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Cookies

StrafrechtadvocatenNetwerk.nl verzamelt en bewaart bepaalde informatie van Gebruikers over het gebruik van de website, zoals de datum en tijd waarop u de website heeft bezocht, het type browser, browser-taal, het Internet Protocol (IP) adres van de door u gebruikte computer, het aantal hits, welke pagina’s en sub-pagina’s eerder zijn bezocht en de duur van de gebruikerssessie. Deze gegevens worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website en tevens wordt middels deze gegevens de werking van de website geoptimaliseerd. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Er wordt gestreefd naar het optimaal anonimiseren van uw gegevens. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Deze informatie wordt verzameld via een cookie. Een cookie is een tekstbestand dat door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. In de cookies van StrafrechtadvocatenNetwerk wordt geen naar personen te herleiden informatie opgenomen. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar doorgaans kunt u de instelling van uw browser wijzigen om dat te verhinderen. Als u geen cookies wilt ontvangen, kijk dan onder de Help-functie van uw Internet-browser om te zien hoe u alle cookies kunt blokkeren. In het kader van de eerdergenoemde dienst Google Analytics worden cookies geplaatst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken.

Cookies social media

Cookies van sociale netwerken worden alleen geplaatst indien u gebruik maakt van de service van het betreffende sociale netwerk en tevens ingelogd bent voor deze service.

• Google Plus
Deze cookie wordt alleen geplaatst indien u gebruik maakt van Google+ en ingelogd bent voor deze service. Door middel van deze cookies is het mogelijk om berichten te +1-en. Leest u de privacyverklaring Google+ (welke regelmatig kan wijzigen) om te zien wat Google met uw persoonsgegevens doet die Google met deze code verwerkt. ‘

• Facebook
Deze cookies worden alleen geplaatst indien u gebruik maakt van Facebook en ingelogd bent voor deze service. Het maakt het mogelijk om berichten te like-en. Leest u de privacyverklaring van Facebook (welke regelmatig kan wijzigen) om te zien wat Facebook met uw persoonsgegevens doen die Facebook met deze code verwerkt.

• Twitter
Deze cookie wordt alleen geplaatst indien u gebruik maakt van Twitter en ingelogd bent voor deze service. Het maakt het mogelijk om berichten te (re)tweeten. Leest u de privacyverklaring Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

• LinkedIn
Deze cookie wordt alleen geplaatst indien u gebruik maakt van LinkedIn en ingelogd bent voor deze service. Het maakt het mogelijk om berichten te delen via uw LinkedIn netwerk. Leest u de privacyverklaring LinkedIn (welke regelmatig kan wijzigen) om te zien wat LinkedIn met uw persoonsgegevens doen die LinkedIn met deze code verwerkt.

Links

Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. StrafrechtadvocatenNetwerk kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die websites met uw gegevens. Wij verwijzen u hiervoor naar de privacyverklaring op die andere website(s).

Klachten

Heeft u een klacht over de wijze waarop uw persoonsgegevens worden verwerkt of opgeslagen, dan kunt u hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen privacy statement

StrafrechtadvocatenNetwerk behoudt zich het recht voor dit privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op de website worden gepubliceerd. Controleer daarom regelmatig het privacy statement voor het meest actuele privacybeleid.