Werkwijze aanmelding nieuwe zaak

Wij hanteren een vaste werkwijze voor de aanmelding van zaken.

Aanmelden via de website

Nieuwe zaken kunnen alleen worden aangemeld via het daartoe bestemde aanmeldingsformulier op de website. Lukt dit niet, dan kunt u een e-mail sturen naar info@strafrechtadvocatennetwerk.nl. Gelieve dan wel dezelfde gegevens in de e-mail te vermelden als die in het aanmeldingsformulier worden gevraagd.

U krijgt altijd een bevestiging van de aanmelding in de mailbox van het door u opgegeven e-mailadres. Heeft u geen bevestiging ontvangen, dan is de aanmelding ook door ons niet ontvangen. Wij verzoeken u dan telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

Binnen 24 uur contact

U wordt altijd binnen 24 uur gebeld [tijdens kantoortijden] door de advocaat die de zaak verder in behandeling kan nemen. Heeft u binnen deze termijn nog geen contact gehad met de advocaat, stuur dan even een e-mail naar info@strafrechtadvocatennetwerk.nl

Met de advocaat bespreekt u dan de zaak. De advocaat zal in overleg met u kijken of hij/zij u kan bijstaan en zo ja, op welke wijze. De verdere aanpak zal met name afhankelijk zijn van de aard van de zaak en het stadium waarin de zaak zich bevindt. In alle gevallen zal de advocaat in goed overleg met u tot een concreet plan van aanpak komen die passend is bij uw zaak en het beste resultaat opleveren. Uiteindelijk gaat het erom om de gijzeling te voorkomen of u zo spoedig mogelijk vrij te krijgen. De advocaten uit ons netwerk zijn gedreven, werken snel en slagvaardig, en hebben maar één doel: uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Laagste tarieven

Als u ervoor kiest om de zaak via ons netwerk aan te melden, krijgt u bovendien een aantrekkelijke korting op het normale honorarium van de advocaat. Met de advocaten is een maximaal uurtarief van € 135,00 excl. BTW en kantoorkosten afgesproken, ongeacht de hoogte van hun eigen uurtarief. Wanneer de advocaat dus zelf een hoger uurtarief hanteert, is die toch via de website verplicht om dit speciale kortingstarief van de website te hanteren.
Ook kunnen de advocaten u in sommige gevallen op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo advocaat) bijstaan. Dit is mede afhankelijk van uw inkomen, de aard van de zaak en het stadium waarin de zaak zich bevindt. Bespreek dit altijd vooraf met de advocaat. Meer informatie over pro deo rechtsbijstand vindt u op www.prodeoadvocaatstrafrecht.nl.

Gratis en vrijblijvend

Onze dienstverlening is overigens volledig gratis en vrijblijvend. U hoeft ons niets te betalen voor de doorverwijzing naar een advocaat. Ook bent u vrij om achteraf toch geen gebruik te maken van de advocaat naar wie wij u doorverwijzen. Wilt u liever een andere advocaat via ons netwerk, neem dan even per e-mail contact met ons op. Geef in de e-mail een uitgebreide beschrijving van de zaak, zodat wij dan de beste advocaat voor uw zaak kunnen zoeken. Vergeet niet om ook uw personalia en contactgegevens door te geven, zodat wij die direct mee kunnen sturen naar de advocaat uit ons netwerk.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden